TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Accessories - Electronics
TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Accessories - Electronics
€ 39,99
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Address or country:
Pristina
Brand:
TRUST
Color:
Zezë
Offer ID #20414
Offer ID #20414

Tastiera LED gjysmë-mekanike Trust GXT 860 Thura me 9 modalitete të ngjyrave të valëve të
ylberit dhe funksionin e modalitetit të lojërave është pajisja juaj për të luajtur si një
profesionist. Tastiera e lojërave Thura GXT 860 do të kompletojë konfigurimin tuaj të
lojërave me ngjyra të gjalla. Përmban 9 mënyra ngjyrash ylberi për të ndezur lojën tuaj.
Dritat LED janë të rregullueshme për shkëlqimin që e bën këtë tastierë gjithashtu të
përsosur për lojëra në…

TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Accessories - Electronics

€ 39,99
Business seller
Contact number:
038 600 556
Address or country:
Pristina
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Brand:
TRUST
Color:
Zezë
Offer ID #20414
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com