Viça Bonsmara për shitje Business object - Residential / Industry
Viça Bonsmara për shitje Business object - Residential / Industry
€ 350,00
Category:
- Residential / Industry
Subcategory:
Business object
Address or country:
Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania

Bull i shëndetshëm bonsmara, Heifer me çmime zbritje

Ne furnizojmë bagëti të gjalla, lopë, (dema, mëshqerra, viça) dele të gjalla dhe dhi të gjalla, për çmimin më të mirë që mund të gjeni! Ne jemi eksportues të llojeve të ndryshme të bagëtive (lopë, derra, dhi, dema delesh etj. Ne dëshirojmë të lokalizoni importuesit në të gjithë botën për këtë biznes. ne kemi gjendje të disponueshme tani për të furnizuar në sasi të madhe dhi Boer dhe dele Merino.

Viça Bonsmara për shitje Business object - Residential / Industry

€ 350,00
poparoberto540
Private seller
Contact number:
+27656755537
Address or country:
Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania
Category:
- Residential / Industry
Subcategory:
Business object
Offer ID #23087
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com