Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Car 2003 - Car
Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Car 2003 - Car
€ 3.800,00
Category:
- Car
Subcategory:
Car
Address or country:
Pristina
Year of manufacture:
2003
Brand:
Volkswagen Passat
Model:
3BG
Kilometers:
374'000 km
Gear shifter:
Automatik
Color:
Bardhë
Type of fuel:
Diesel
Offer ID #23434
Offer ID #23434

Shes veturën Volkswagen Passat 1.9 Automatik në gjendje shumë të rregulltë.

Ka 5 ulëse dhe 5 dyer.

Kontrollë në timon. Tempomat.

96 KW

Kilometra të kaluara i ka 374.000. 

Vetura nuk ka regjistrim.

Është shumë e përshtatshme për familjarë.

Të gjithë të interesuarit mund të me shkruajnë apo kontaktojnë në 044 280 631.

ABS
Air conditioning (AC)
Airbag
Alarm
Customs cleared
ESP
Roof rails

Volkswagen Passat 3BG 1.9 Automatik Car 2003 - Car

For sale Car
Volkswagen Passat
€ 3.800,00
Granit
Private seller
Address or country:
Pristina
Category:
- Car
Subcategory:
Car
Year of manufacture:
2003
Brand:
Volkswagen Passat
Model:
3BG
Kilometers:
374'000 km
Gear shifter:
Automatik
Color:
Bardhë
Type of fuel:
Diesel
Offer ID #23434
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com