White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Accessories - Electronics
White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Accessories - Electronics
€ 14,99
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Address or country:
Pristina
Brand:
White Shark
Color:
Zezë
Offer ID #20410
Offer ID #20410

SENSORI I LOJS

E pajisur me sensorin optik Instant NST 704, të aftë për deri në 3200DPI dhe 125 Hz shkallë të votimit.

RREGULLIMI I DPI-S FLUTURUES

Kontroll precize me 4 cilësime DPI 1200/1600/2400/3200 DPI.

AZTECH electronics | 038 600 556

White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Accessories - Electronics

€ 14,99
Business seller
Contact number:
038 600 556
Address or country:
Pristina
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Brand:
White Shark
Color:
Zezë
Offer ID #20410
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com