XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Items
XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Items
€ 34,99
Category:
- Items
Address or country:
Pristina
Brand:
XIAOMI
Color:
Zezë
Offer ID #20520
Offer ID #20520
Garancion: 24 muaj
Çanta origjinale e Xiaomi Mi Classic Business 2
Niveli 4 i rezistueshëm nga uji
Kapacitet më i madh 18L.
Mbajtës laptop 15.6 inç.
Sistemi mbajtës i rehatshëm 3 shtresa.
Paneli i pasmë i stilit sanduiç, ftohës dhe frymon.
Me rrip të pasme, mund t’i bashkëngjitet valixheve.

XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Items

For sale
XIAOMI
€ 34,99
Business seller
Address or country:
Pristina
Category:
- Items
Brand:
XIAOMI
Color:
Zezë
Offer ID #20520
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com